Ga naar de inhoud
Home » TakePOS kassa

TakePOS kassa

De “TakePOS” module is een functionaliteit van Dolibarr. Deze is bedoeld om de verkoop- en factureringsopties van Dolibarr uit te breiden naar een Point of Sale (POS) -systeem voor fysieke winkels of verkooppunten. Ook geschikt voor in de horeca. Het stelt gebruikers in staat om directe transacties uit te voeren en producten of diensten te verkopen via een kassa-interface.

Met de TakePOS-module kunnen verkopers producten selecteren, prijzen aanpassen, kortingen toepassen en betalingen verwerken op een intuïtieve manier. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface die is geoptimaliseerd voor snelle transacties, waardoor verkopers efficiënt kunnen werken tijdens drukke verkoopperiodes.

Enkele belangrijke functies en mogelijkheden van de TakePOS-module zijn onder andere:

  1. Productbeheer: Gebruikers kunnen eenvoudig producten zoeken en selecteren uit de catalogus van Dolibarr. Ze kunnen producten toevoegen aan de verkooptransactie, de voorraadniveaus bijwerken en informatie zoals beschikbare hoeveelheden en prijzen controleren.
  2. Kassa-interface: De module biedt een intuïtieve kassa-interface waarin verkopers producten kunnen rangschikken, prijzen kunnen aanpassen, kortingen kunnen toepassen en betalingen kunnen verwerken. Dit stelt verkopers in staat om snel en efficiënt transacties af te handelen.
  3. Betalingsverwerking: TakePOS ondersteunt verschillende betalingsmethoden, zoals contant geld, creditcards, cadeaubonnen en andere elektronische betalingsmogelijkheden. Het integreert met betalingsgateways en kan worden geconfigureerd om verschillende betaalmethoden te accepteren.
  4. Kortingen en promoties: Verkopers kunnen kortingen en promoties toepassen op specifieke producten of op de totale aankoop. Dit stelt hen in staat om verkoopacties te beheren en klanten aantrekkelijke aanbiedingen te bieden.
  5. Facturering en ontvangstbewijzen: Na het voltooien van een verkooptransactie genereert de TakePOS-module automatisch facturen en ontvangstbewijzen. Deze documenten worden opgeslagen in het Dolibarr-systeem en kunnen indien nodig worden afgedrukt of per e-mail naar klanten worden verzonden.

Kortom, de TakePOS-module van Dolibarr biedt een complete Point of Sale-oplossing die naadloos integreert met het bredere ERP- en CRM-systeem. Het stelt verkopers in staat om efficiënt transacties uit te voeren, voorraadniveaus bij te houden en factureringstaken te automatiseren, waardoor de algehele operationele efficiëntie wordt verbeterd.

Een korte demonstratie van TakePos kan hier worden bekeken.

Order opnemen en afrekenen met zowel handheld als kassa